EUFabs: δημιουργία ελληνικού δικτύου τεχνολογιών ανοιχτής αρχιτεκτονικής | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Νίκος Ρούσσος   
05.03.12
oshw.pngΗ Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα στο πλαίσιο των δράσεων της για την προώθηση, την ανάδειξη πρωτοβουλιών και τη συνεργασία κοινοτήτων που σχετίζονται με τεχνολογίες Ανοιχτής Αρχιτεκτονικής συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό δίκτυο EuFabs. Για τη δημιουργία και διεύρυνση του δικτύου στην Ελλάδα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους (Hackerspaces, Open Labs, καλλιτέχνες, κλπ) να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Το EuFabs φιλοδοξεί να δημιουργήσει, να αναδείξει και να ενεργοποιήσει ένα δίκτυο συνεργατών που ασχολούνται με την παραγωγή και τη διάδοση πολιτιστικού περιεχομένου στην Ευρώπη. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διεθνές δίκτυο πολιτιστικών φορέων το οποίο συνεργάζεται προς έναν κοινό σκοπό: την ανάπτυξη περισσότερων ευκαιριών για δημιουργούς και κοινότητες να συμμετάσχουν σε διακρατικά πολιτιστικά προγράμματα.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα έως τις 18 Μαρτίου 2012.

Το Μάιο διοργανώνεται στο Manchester το Fab* Manchester στο πλαίσιο του FutureEverything στο οποίο θα παρουσιαστεί και το ελληνικό δίκτυο των EUFabs.
Tags: open hardware, Add more tags...,
 
< Προηγ.   Επόμ. >