ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα: Κάλεσμα σε Επιχειρήσεις | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Νίκος Ρούσσος   
05.10.10

opensource.png

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, στο πλαίσιο των δράσεων της για συνεργασία όλων των φορέων που έχουν άμεσο ή έμμεσο ρόλο στη διάδοση, ανάπτυξη και χρήση ΕΛ/ΛΑΚ στην Ελλάδα, επιθυμεί να φέρει σε επαφή  επιχειρήσεις που παρέχουν εφαρμογές ή υπηρεσίες Ανοιχτού Λογισμικού με εταιρείες και φορείς χρήστες αλλά και με την κοινότητα προγραμματιστών(Developers) .

 

Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια κοινότητα από εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού, ώστε να αναδειχθεί το εναλλακτικό μοντέλο επιχειρηματικότητας του Ανοιχτού Λογισμικού. Με την ολοκλήρωση της πρόσκλησης θα οργανωθεί ημερίδα, όπου θα κληθούν εταιρείες να παρουσιάσουν με παραδείγματα τις υπηρεσίες ΕΛ/ΛΑΚ που παρέχουν αλλά και εταιρείες και φορείς που χρησιμοποιούν λύσεις ΕΛ/ΛΑΚ να παρουσιάσουν τις εμπειρίες τους από τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν.

 

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους εμπλεκόμενους (εταιρείες, developers, χρήστες) να μας κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας αντίστοιχα μία απ' τις παρακάτω φόρμες.

 

Για Εταιρείες  -  Για Χρήστες  -  Για Developers

 

 

Tags: συμμετοχή, Add more tags...,

Προβολές: 4775

Γράψε σχόλιο
RSS comments

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ κάντε login ή εγγραφείτε.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
Επόμ. >