Λογισμικό συνεργατικότητας Zimbra | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η newsletter   
01.03.11

zimbra.pngΟι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν το λογισμικό OutLook, για την επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων και των συνεργατών τους. Όταν όμως λαμβάνεται η απόφαση για μετάβαση σε ΕΛ/ΛΑΚ, το Zimbra είναι ένα λογισμικό που μπορεί να αντικαταστήσει το OutLook. Το λογισμικό κατασκευάζεται από την Vmware και βγαίνει σε έκδοση ανοικτού κώδικα.

 

Στην ελεύθερη έκδοση συμπεριλαμβάνονται:

 

Εφαρμογή Web, για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ημερολόγιο και οργάνωση χρόνου

 

Εγκαταστάσιμη εφαρμογή (client), με εξειδικευμένη επιφάνεια εργασίας για Windows, Mac και Linux, πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και πρόγραμμα ημερολογίου για ραντεβού και σημειώσεις.

 

Εφαρμογή Web για κινητά τηλέφωνα

 

Λογισμικό διακομιστή για να εξυπηρετεί όλες τις παραπάνω λειτουργίες

 

 

Για την υποστήριξη υπάρχουν πηγές και δημόσιες συζητήσεις, όπου μπορεί ο κάθε ένας να συμμετέχει ανάλογα με τις ικανότητές του. Υπάρχει ζώνη δημιουργών λογισμικού για νέες ιδέες και επεκτάσεις, ζώνη χρηστών για τα προβλήματα υποστήριξης και λύσης προβλημάτων, ιστολόγιο που τα μέλη της ομάδας ανάπτυξης περιγράφουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους, ζώνη συνεισφοράς, ζώνη υποστήριξης άλλων έργων ανοικτού κώδικα σχετικού με το Zimbra, και έγγραφα που περιγράφουν διάφορα προβλήματα και τους τρόπους επίλυσης.

 

Η άδεια χρήσης του Zimbra είναι η Yahoo Public License (YPL), και όποιος ενδιαφέρεται να το χρησιμοποιήσει, μπορεί να επισκεφθεί τον δικτυακό τόπου του Zimbra.

 
< Προηγ.   Επόμ. >