διαδικτυακή παρουσία ΕΕΛΛΑΚ | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Theodoros Karounos   
19.12.08

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο για την κατάθεση σχεδιαστικών προτάσεων δημιουργίας διαδικτυακής παρουσίας (ιστοτόπων, σήματος, και λογοτύπου) με στόχο την ομογενοποίηση της ταυτότητας της.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, εταιρεία με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, έχει ως κύριο στόχο να συμβάλλει στην προώθηση και ανάπτυξη του ΕΛ/ΛΑΚ στο χώρο της εκπαίδευσης, του δημόσιου τομέα και των επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Η ΕΕΛ/ΛΑΚ, ανταποκρινόμενη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα οφέλη της χρήσης του Ελεύθερου Λογισμικού, θα αποτελέσει κέντρο γνώσης και πλατφόρμα διαλόγου για το Ελεύθερο Λογισμικό/Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα, και θα αναλάβει πρωτοβουλίες που θα διευκολύνουν και θα επιταχύνουν την διείσδυσή του.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ λειτουργεί τους ιστότοπους www.ellak.gr, www.open-source.gr, www.creativecommons.gr, mathe.ellak.gr και www.ebusinessforum.gr/creative_cc, ο ανασχεδιασμός των οποίων αποτελεί αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού. Παράλληλα, ζητείται και μια ολοκληρωμένη πρόταση οπτικής ταυτότητας για την εταιρεία, που θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστο λογότυπο (με εφαρμογές σε επιστολόχαρτα, φακέλους, κλπ.), και βασικό εγχειρίδιο εταιρικής ταυτότητας (design manual).

Το πρώτο βραβείο θα βραβευθεί με χρηματικό έπαθλο ύψους 1.500 €, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα απονομής δεύτερου και τρίτου βραβείου, ύψους 500 €. Στη συνέχεια, οι πρωτεύσαντες στο διαγωνισμό θα κληθούν να υλοποιήσουν την πρότασή τους, με επιπλέον αμοιβή 7.500 €.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται σε διαδικτυακή, ηλεκτρονική ή/και έντυπη μορφή μέχρι τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009.

 Περισσότερες Πληροφορίες στο
http://www.ellak.gr/index.php?option=com_openwiki&Itemid=103&id=eellak:sites_contest

 

 

Tags: EEΛΛΑΚ, προσκλήσεις, Add more tags...,

Προβολές: 9641

Γράψε σχόλιο
RSS comments

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ κάντε login ή εγγραφείτε.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Προηγ.   Επόμ. >