Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ 2012 | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ   
28.02.12

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα  θα διοργανώσει και αυτή την άνοιξη το ετήσιο Συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ. Μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί 7 συνέδρια ΕΛ/ΛΑΚ ξεκινώντας από το 2002, συνεχίζοντας το 2004 και καθιερώνοντας το θεσμό το 2008 όπου τα συνέδρια γίνονται πλέον σε ετήσια βάση τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.


Από τα συνέδρια που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα, στα οποία έχουν παρευρεθεί περισσότεροι από 200 ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν παραχθεί περισσότερες από 180 παρουσιάσεις, περισσότερα από 30 βίντεο και υπάρχουν διαθέσιμες περισσότερες από 150 φωτογραφίες. Όλο το υλικό που έχει παραχθεί υπάρχει διαθέσιμο στο http://conferences.ellak.gr. Το ετήσιο συνέδριο ΕΛ/ΛΑΚ το παρακολουθούν περίπου 600 άτομα κάθε χρόνο με συνεχόμενη αύξηση των συμμετοχών.

 

Το κόστος του ετήσιου συνεδρίου κυμαίνεται περίπου στις 15.000 ευρώ. Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των ομιλητών από το εξωτερικό, η παραγωγή του προωθητικού υλικού για το συνέδριο, το catering κτλ.  


Για τη διοργάνωση του συνεδρίου ΕΛ/ΛΑΚ 2012 προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στις τοπικές Οργανωτικές Επιτροπές που θα δημιουργηθούν, δηλώνοντας τα στοιχεία τους και την πόλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν. Με βάση τη συμμετοχή θα αποφασιστεί σε ποιες άλλες πόλεις πλην της Αθήνας, θα διεξαχθεί μέρος του συνεδρίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο http://go.eellak.gr/ellakconf/ μέχρι τις 10 Μαρτίου.

Καλούμε επίσης όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για χορηγίες στο πλαίσιο του συνεδρίου να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο http://go.eellak.gr/sponsors

 

Tags: Add more tags...,
 
< Προηγ.   Επόμ. >