Κάλεσμα για Καταγραφή Έργων και Δράσεων ΕΛ/ΛΑΚ | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ   
18.10.12

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ στο πλαίσιο των δράσεών της για ανάδειξη και προώθηση των έργων που αφορούν το Ανοιχτό Λογισμικό, το Ανοιχτό Περιεχόμενο και τις Ανοιχτές Τεχνολογίες κάνει μία καταγραφή των σχετικών έργων που έχουν υλοποιηθεί από Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Ερευνητικά Κέντρα και άλλους Φορείς ώστε να υπάρξει προβολή των δράσεων αυτών με σκοπό την ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας.

 

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να δημιουργηθεί ένα σημείο αναφοράς στο οποίο θα υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα έργα τα οποία είναι σχετικά με Ελεύθερο Λογισμικό, Ανοιχτό Περιεχόμενο και Ανοιχτές Τεχνολογίες ώστε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή διάχυση των αποτελεσμάτων τους, αλλά και να διευκολυνθεί η πρόσβαση όλων των ενδιαφερομένων(χρηστών, developers κ.α.). 

 

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα η οποία βρίσκεται διαθέσιμη εδώ. Τα αποτελέσματα που θα συλλεχθούν θα δημοσιευθούν σε σχετική wiki σελίδα η οποία θα δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και θα είναι προσβάσιμη από όλους για διορθώσεις και εμπλουτισμό. Αρχικά όλα τα έργα που καταχωρούνται θα είναι διαθέσιμα εδώ .

Tags: Add more tags...,
 
< Προηγ.   Επόμ. >