Σεμινάριο: Αξιοποίηση Ψηφιακών Πηγών Μάθησης | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ   
21.11.12

osdc_oer_520x292_final.pngΤην Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Αξιοποίηση Ψηφιακών Πηγών Μάθησης στη Διδακτική Πράξη» το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν καινοτόμα εργαλεία και εναλλακτικές εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στην καθημερινή τους διδακτική πρακτική, επιδιώκοντας να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του διδακτικού τους έργου.

 

 

Το σεμινάριο αποτελείται από δύο μέρη: α) δυο παράλληλα εργαστήρια εκπαιδευτικού σχεδιασμού (15:30- 17:30) και β) καταληκτική συνεδρία σε ολομέλεια/παρουσίαση του έργου Open Discovery Space.

Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να δουν τρόπους πρόσβασης και αξιοποίησης ανοιχτών ψηφιακών πηγών μάθησης, να γνωρίσουν τρόπους δημιουργίας δραστηριοτήτων με βάση τα δικά τους ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των μαθητών τους, να μοιραστούν με τους συναδέλφους τους καλές πρακτικές, όπως και να αξιοποιήσουν «κανάλια» επικοινωνίας σχολικών δικτύων.

 

Αναλυτική περιγραφή μπορείτε να βρείτε στην πρόσκληση .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.schooloftomorrow.gr .

Πληροφορίες / Δηλώσεις συμμετοχής: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Tags: Add more tags...,
 
< Προηγ.   Επόμ. >