Ημέρες Συνεργασίας: BPM | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η Νίκος Ρούσσος   
30.06.11
Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα, στο πλαίσιο της δράσης της "Ημέρες Συνεργασίας:ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα" και σε συνέχεια του εργαστηρίου με θέμα το Business Process Modeling Notation (BPMN) κλείνει τον κύκλο των ανοιχτών εκδηλώσεων για αυτή την περίοδο διοργανώνοντας το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασ.Κωνσταντίνου 48) στις 11.00, στο Μικρό Αμφιθέατρο ανοιχτή  εκδήλωση με θέμα: "Business Process Management και η αξιοποίηση του από επιχειρήσεις και οργανισμούς".


Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι:

- 11:00  Χαιρετισμός (Θεόδωρος Καρούνος, ΕΕΛ/ΛΑΚ)

- 11:05  Παρουσιάσεις:
Πέτρος Καβάσαλης, αναπλ. καθηγητή Παν. Αιγαίου (ATLANTIS Group, EAITY)
Τηλέμαχος Μανωλάτος (Knowledge)

- 12:00  Πάνελ Συζήτησης

Λόγω περιορισμένων θέσεων
, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη σχετική φόρμα.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε εταιρείες που είτε δραστηριοποιούνται στον χώρο του Ανοιχτού Λογισμικού είτε ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα οφέλη του. Όλες οι παρουσιάσεις για τις εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα και περισσότερες πληροφορίες για τη δράση υπάρχουν διαθέσιμες στο wiki.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώνονται σχετικά με τη δράση "Ημέρες Συνεργασίας: ΕΕΛ/ΛΑΚ και Επιχειρηματικότητα" μπορούν να γραφτούν στη σχετική λίστα.

Προσκαλούμε όλους τους εμπλεκόμενους (εταιρείες, προγραμματιστές ανοιχτού λογισμικού, χρήστες) οι οποίοι το επιθυμούν να προωθήσουν αυτή την πρόσκληση σε όσους θεωρούν ότι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στην εκδήλωση καθώς και όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε μελλοντική ημερίδα παρουσιάζοντας και την δική τους εμπειρία με το ανοιχτό λογισμικό, να μας κοινοποιήσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Η δράση "Ημέρες Συνεργασίας: ΕΛ/ΛΑΚ & Επιχειρηματικότητα" θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο με νέες θεματικές ενότητες.

Tags: EEΛΛΑΚ, Add more tags...,
 
< Προηγ.   Επόμ. >