Αναφορά ενός σχόλιου

Σε ευχαριστώ που βρήκες τον χρόνο για να αναφέρεις το ακόλουθο σχόλιο στο διαχειριστή αυτού του site.
Παρακαλώ συμπλήρωσε την μικρή φόρμα και κάνε κλικ στο κουμπί Αποστολή για να μεθοδευτεί η αναφορά σου.

Όνομα:
 
E-mail
 
Η αιτία που αναφέρεις αυτό το σχόλιο
 
 
 

Το σχόλιο για το οποίο πρόκειται να κάνεις αναφορά.
06-04-2009 19:39
Σημείωση: Δε σχετίζομαι με την πρόσκληση. Ωστόσο θα μπορούσα να σκεφτώ κάποια παραδείγματα προτάσεων. 
 
Έχουμε χρήστες που δουλεύουν σε εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ πάνω σε Windows και χρήστες που δουλεύουν σε πλήρη πλατφόρμα ΕΛ/ΛΑΚ (με διανομή Linux). 
 
Για τους χρήστες με εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ σε Windows, θα μπορούσα να φανταστώ ένα απλό οδηγό που να εξηγεί πως μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει με απλά πρακτικά παραδείγματα εφαρμογές ΕΛ/ΛΑΚ για τις τυπικές δουλειές. Δηλαδή, OpenOffice.org (αντί MSOffice), 7Zip (αντί WinRar, WinZIP, κτλ), GIMP (αντί Photoshop), VLC (αντί media player), PDF Creator, κτλ. Ο οδηγός θα αναφέρει με απλό τρόπο τη διαδικασία λήψης και εγκατάστασης, ενώ θα περιγράφει λίγα πράγματα από τη χρήση, στο βαθμό που είναι εφικτό για το κάθε πακέτο. 
 
Γενικά, υπάρχουν αρκετά αξιόλογα πακέτα ΕΛ/ΛΑΚ, για Windows και Linux, που μπορούν να επιλύσουν τεχνικά προβλήματα. Ωστόσο, οι χρήστες δεν έχουν απλούς οδηγούς που θα μπορούσαν ενδεχομένως να τυπώσουν ή να διαβάσουν από την οθόνη (PDF). Οδηγός χρήσης του Firefox 3 που να εξηγεί τις δυνατότητες και μια σειρά από καλά πρόσθετα, οδηγός για OpenOffice.org Writer, Calc, Impress, κτλ.