Οι δημιουργοί εξηγούν γιατί επιλέγουν άδειες Creative Commons | Εκτύπωση |  E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
ΦτωχόΑριστο 
Γράφει ο/η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ   
07.06.12

creative commons event Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ), σε συνεργασία με την “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων (technopolis-athens.com), διοργανώνει εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση με τίτλο: “Οι δημιουργοί εξηγούν γιατί επιλέγουν άδειες Creative Commons” στο Γκάζι, αίθουσα Δ4 «Άγγελος Σικελιανός», την Παρασκευή 8 Ιουνίου και ώρα 18:00.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις άδειες Creative Commons, τον τρόπο χρήσης και προώθησής τους. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχει ενημέρωση τόσο για τους δημιουργούς που ενδιαφέρονται να αδειοδοτήσουν τα έργα τους με άδειες Creative Commons όσο και για τους χρήστες που χρησιμοποιούν ήδη ή ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν ανοιχτό περιεχόμενο Creative Commons. 

 

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν δημιουργοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τις άδειες Creative Commons για τη διάθεση των έργων τους προς το κοινό και οι οποίοι θα μεταφέρουν την εμπειρία τους και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τις συγκεκριμένες άδειες.

 

Οι δημιουργοί που θα μοιραστούν την εμπειρία τους με το κοινό είναι οι : Γιάννης ΦαρσάρηςΧάρης Τσέβης, Γιάννης Φετάνης και οι StrangeZero. Στη συζήτηση θα συμμετέχει επίσης ο νομικός κ. Πρόδρομος Τσιαβός, ο οποίος θα εξηγήσει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας που καλύπτουν οι άδειες Creative Commons. Ο συντονισμός της συζήτησης θα γίνει από τον κ. Διομήδη Σπινέλλη. Στην εκδήλωση θα κάνει χαιρετισμό ο κ. Κώστας Μπιτζάνης (Διευθύνων Σύμβουλος της Τεχνόπολις).

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για λόγους καλύτερης διαχείρισης του χώρου, παρακαλούμε να δηλώστε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση στη σχετική φόρμα.

Tags: Add more tags...,
 
< Προηγ.   Επόμ. >